Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Floral Park W70371

Brand: Gant
Indiferent dacă alegeți o îmbrăcăminte formală sau o uzură confortabilă de petrecere a timpului liber, ceasul Gant va perfecționa mereu aspectul. Cadranul negru este decorat cu mâini și indici de… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă alegeți o îmbrăcăminte formală sau o uzură confortabilă de petrecere a timpului liber, ceasul Gant va perfecționa mereu aspectul. Cadranul negru este decorat cu mâini și indici de argint și există, de asemenea, o piesă de prezentare necesară. Decorează cu un add-on care nu te va dezamăgi niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - oțel
Curea
ceremică - oțel
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile