Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Smartwatch Sport FTW6051

Brand: Fossil
Ceasurile inteligente guvernează lumea și mulți oameni nu își pot imagina viața fără ei. Fossil smartwatch este perfect pentru dvs. dacă îi căutați și ați dori niște care ar fi potrivite nu numai… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile inteligente guvernează lumea și mulți oameni nu își pot imagina viața fără ei. Fossil smartwatch este perfect pentru dvs. dacă îi căutați și ați dori niște care ar fi potrivite nu numai pentru sport, ci și pentru muncă sau pentru teatru.. Carcasa lor este din aluminiu foarte ușor. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea din silicon albastru. Cureaua are un sistem cu clic ușor - puteți pur și simplu să-l decuplați și să-l clasați pe orice altul cu aceleași dimensiuni. Ecranul tactil AMOLED mare și perfect de citit oferă o varietate de caracteristici. În plus, puteți personaliza aspectul propriu - propria dvs. fotografie poate decora afișajul.

Conectarea la un telefon mobil
Wear OS de la Google este folosit pentru a vă conecta ceasul la telefonul smartphone (descărcabil din Google Play și Appstore)

. Când dispozitivul este asociat, ceasul vă informează despre apelurile primite, mesajele SMS, mesajele e-mail, mesajele Messenger, alertele din calendar etc.. Tot ce trebuie să faceți este să setați ce notificări doriți să afișați pe afișajul ceasului dvs.. Dacă nu doriți să fiți deranjați, pur și simplu porniți modul „Nu deranjați” ceasul și bucurați-vă de momente de pace. De asemenea, veți aprecia microfonul integrat pe care îl puteți utiliza pentru a controla ceasul.

Conexiune Wi-Fi
Ceasul are conexiune la rețea wi-fi. Acest lucru asigură că ceasul dvs. este întotdeauna actualizat.

Asistent Google
Un gadget minunat pe care îl veți folosi este Asistentul Google. Odată ce această opțiune este activată pe ceas, trebuie doar să apăsați butonul din mijloc pentru a spune cererea dvs. - cum este vremea? (afișează informații meteorologice actuale) sau amintesc-mă să-l sun pe Monika mâine (creează un memento pentru ziua de mâine).

Google Pay
Cea mai recentă tendință este capacitatea de a plăti cu Google Pay. Odată ce ați încărcat cartea dvs. de credit pe ceas, puteți plăti pentru ea oriunde în orice moment. Nu veți mai fi niciodată într-o situație precară din cauza unui portofel uitat.

Google Fit
Desigur, există o monitorizare a numărului de pași, calcularea aproximativă a caloriilor arse, veți aprecia monitorul integrat al ritmului cardiac. Ceasul este încărcat cu o varietate de activități pe care le puteți face cu ceasuri (schi, alergare, baseball, ...). Alegeți unul potrivit și începeți. Îndrăgătorii de înot se vor bucura de asemenea. Puteți descărca o aplicație de monitorizare a înotului în ceas (de ex.. MySwim Pro).

compatibilitate
Android 4.4 sau o versiune ulterioară, iOS 9.3 sau o versiune ulterioară
Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Energy Low, 802.11 b / g / n


Observații

Ceasul se livrează în Fossilcutia originală Fossil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
aluminiu
Curea
easy click - silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 48 x 12 mm

Funcție

Alte
monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - GPS - Bluetooth
zile
:
ore
:
minute
:
secunde