Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Batura Star Rose Gold Mesh Watch FCB-3918

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt o alegere bună pentru oricine se delectează cu accesorii de lux . Nu trebuie trecute cu vederea sunt indicii strălucitori, care sunt plantați cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff sunt o alegere bună pentru oricine se delectează cu accesorii de lux . Nu trebuie trecute cu vederea sunt indicii strălucitori, care sunt plantați cu pietre și astfel domină întregul cadran. Carcasa este din oțel inoxidabil, iar în interior este o mișcare Ronda de precizie. Mișcarea Milanului asigură o potrivire confortabilă, deoarece se adaptează la fiecare circumferință a încheieturii. Pariați pe calitate și obțineți un ceas elvețian frumos.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde