Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Breithorn Silver FAO-2520S

Ceasurile de la Frederic Graff impresionează prin designul lor minimalist. În interiorul carcasei găsim o mișcare Ronda fiabilă. Ceasul este purtat confortabil la încheietură, datorită mișcării din… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la Frederic Graff impresionează prin designul lor minimalist. În interiorul carcasei găsim o mișcare Ronda fiabilă. Ceasul este purtat confortabil la încheietură, datorită mișcării din Milano care se adaptează la fiecare încheietură. Faceți-vă fericiți și alegeți un ceas elvețian de calitate care vă va oferi o notă de eleganță.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde