Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chomo Lonzo Rose Gold Mesh FCC-3918

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este făcut pentru toate femeile cărora le place să se răsfețe cu accesorii de lux. Cadranul alb este decorat cu mâini elegante și indici simpli în nuanță… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este făcut pentru toate femeile cărora le place să se răsfețe cu accesorii de lux. Cadranul alb este decorat cu mâini elegante și indici simpli în nuanță de rozegold. De fiecare dată când vă deplasați, pietrele de sticlă strălucesc pe luneta carcasei. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o cursă din Milano perfect adaptabilă din oțel inoxidabil . Decorați-vă cu ceasuri Frederic Graff și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde