Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gasherbrum Black Croco Leather Strap Watch FBY-B009R

Ceasurile elegante de la Frederic Graff captivează la prima vedere și vor încânta pe oricine îi place designul clasic . Modelul Gasherbrum are o carcasă, mâini și indexuri placate cu aur. Cadranul… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile elegante de la Frederic Graff captivează la prima vedere și vor încânta pe oricine îi place designul clasic . Modelul Gasherbrum are o carcasă, mâini și indexuri placate cu aur. Cadranul impresionează prin culoarea sa extraordinară de negru cu tonuri de verde închis . Ceasul este fixat la încheietură cu o curea confortabilă de piele autentică. Decorați cu un ceas cu care veți fi original.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde