Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kanjut Sar Black Mesh FCE-3314

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este făcut pentru toate femeile cărora le place să se răsfețe cu accesorii de lux. Fața ceasului Rosegold este decorată cu mâini elegante, cu indici… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasul de la brandul elvețian Frederic Graff este făcut pentru toate femeile cărora le place să se răsfețe cu accesorii de lux. Fața ceasului Rosegold este decorată cu mâini elegante, cu indici simpli. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o cursă din Milano perfect adaptabilă din oțel inoxidabil . Decorați-vă cu ceasuri Frederic Graff și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde