Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Makalu FBV-3520

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff vor îndrăgosti de toată lumea care se bucură de manopera de înaltă calitate în designul clasic. Cadran negru decorat cu mâini elegante împreună cu indexuri… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff vor îndrăgosti de toată lumea care se bucură de manopera de înaltă calitate în designul clasic. Cadran negru decorat cu mâini elegante împreună cu indexuri simple. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este prins la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel Milan perfect adaptabilă. Decorați-vă cu ceasuri Frederic Graff și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde