Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Dom Cognac Brown Leather FAE-B006R

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toți domnii care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Cadranul atrage la prima vedere indici romani… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt potrivite pentru toți domnii care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Cadranul atrage la prima vedere indici romani aurii roz, combinate cu mâini elegante. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este fixat la încheietura mâinii cu o curea din piele naturală de coniac maro.
Decoreaza cu un accesoriu care adauga o nota de eleganta tinutei tale.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
50
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde