Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Eveque Rose Gold Mesh FBK-3920

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt alegerea potrivită pentru oricine se bucură de accesorii de lux . Indici și mâini aurite sunt dominante pe acest model. Mișcarea Milanului se asigură… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile brandului elvețian Frederic Graff sunt alegerea potrivită pentru oricine se bucură de accesorii de lux . Indici și mâini aurite sunt dominante pe acest model. Mișcarea Milanului se asigură că se potrivesc la încheietură ca o mănușă. Carcasa este din oțel inoxidabil, iar în interior este o mișcare Ronda de precizie. Obțineți un accesoriu elegant, care să vă regleze bine ținuta.

Parametrii

Lățimea curelușei
20 mm
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde