Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Grand Combin Black Mesh FAM-3320B

Ceasurile elvețiene Frederic Graff sunt sinonime cu calitatea și eleganța . Cadranul modelat atrage la prima vedere indicii romani în combinație cu mâinile aurii . Ceasul este alimentat de o mișcare… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile elvețiene Frederic Graff sunt sinonime cu calitatea și eleganța . Cadranul modelat atrage la prima vedere indicii romani în combinație cu mâinile aurii . Ceasul este alimentat de o mișcare Ronda precisă elvețiană. Ceasul este fixat la încheietura mâinii cu o cursă Milan perfect adaptabilă din oțel inoxidabil. Nu vei mai dori să iei un astfel de ceas din mână.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde