Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Monte Rosa Rose gold Mesh FAK-3218R

Ceasurile de aur de calitate de la Frederic Graff impresionează la prima vedere cu cadranul original serrat de culoare ciocolată. Se caracterizează prin prelucrarea elvețiană de calitate și o carcasă… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile de aur de calitate de la Frederic Graff impresionează la prima vedere cu cadranul original serrat de culoare ciocolată. Se caracterizează prin prelucrarea elvețiană de calitate și o carcasă din oțel placat cu aur. La încheietura mâinii, ceasul este tăiat într-o lovitură din Milano din aur roz, din oțel, care se adaptează la circumferința încheieturii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un accesoriu care subliniază stilul tău.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde