Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Grunhorn Croco Black Leather FAD-B001S

Ceasul brandului elvețian Frederic Graff este cel potrivit pentru toți domnii care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Fața verde de ceas în stil clasic va atrage… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasul brandului elvețian Frederic Graff este cel potrivit pentru toți domnii care așteaptă cu nerăbdare un design elegant, alături de o calitate înaltă. Fața verde de ceas în stil clasic va atrage atenția la prima vedere cu mâini elegante, cu indici simpli. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . La încheietură, ceasul este fixat de o curea de piele autentică, cu un model de crocodil. Pariază pe ceasuri care îți fac ținuta perfectă.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
50
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde