Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trivor Kanjut Trivor Rose Gold Mesh Watch FCF-3914

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff oferă un design elegant combinat cu un finisaj de înaltă calitate. Acest model impresionează prin designul său minimalist. În interiorul ceasului se… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de la brandul elvețian Frederic Graff oferă un design elegant combinat cu un finisaj de înaltă calitate. Acest model impresionează prin designul său minimalist. În interiorul ceasului se află o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Acest ceas este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din Milano care se adaptează la fiecare încheietură. Faceți-vă fericiți și obțineți un ceas care se potrivește fiecărei ținute.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde