Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chelsea W1197L1

Brand: Guess
De ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti toate doamnele cu pasiune pentru accesoriile de neuitat. La prima vedere, cadranul negru atrage cu diamantul său de la poziția orei 12.… Descriere și parametrii

Descriere

De ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti toate doamnele cu pasiune pentru accesoriile de neuitat. La prima vedere, cadranul negru atrage cu diamantul său de la poziția orei 12. Carcasa din oțel de înaltă calitate este urmată de brățara milaneză din oțel, care se adaptează întotdeauna perfect la încheietura mâinii. Bucurați-vă de un accesoriu care nu poate trece cu neobservat.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
diamante
Dimensiune
30 x 34 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde