Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Imprint W1161G1

Brand: Guess
Ceasurile Guess vor fi pe placul fiecărui om modern care este pasionat de calitate și, în același timp, accesorii elegante. La prima vedere, cadranul lor negru vă va captiva cu triunghiul său auriu,… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile Guess vor fi pe placul fiecărui om modern care este pasionat de calitate și, în același timp, accesorii elegante. La prima vedere, cadranul lor negru vă va captiva cu triunghiul său auriu, ca logo al mărcii și arătătoarele simple. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea confortabilă din silicon, de înaltă calitate. Aduceți ținuta la perfecțiune cu ceasul Guess.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
44 x 52 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde