Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ladies Trend G TWIST W1082L1

Brand: Guess
Ceasuri concepute de moda marca Guess te îndrăgostești la prima vedere toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Cadranul lor argintiu vă va prinde la prima vedere prin… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasuri concepute de moda marca Guess te îndrăgostești la prima vedere toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Cadranul lor argintiu vă va prinde la prima vedere prin literele G împletite care se potrivesc cu restul ceasului din oțel inoxidabil. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel de înaltă calitate. Tratează-te cu un supliment care nu va fi trecut cu vederea.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
90
Dimensiune
40 x 48 x 11 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde