Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ladies Trend G TWIST W1284L1

Brand: Guess
La prima vedere, ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti de toate doamnele cu pasiune pentru accesorii de neuitat. Combinația dintre două nuanțe de culori, fac din ceas o piesă cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

La prima vedere, ceasurile de la atelierul de modă Guess se vor îndrăgosti de toate doamnele cu pasiune pentru accesorii de neuitat. Combinația dintre două nuanțe de culori, fac din ceas o piesă cu adevărat originală și va atrage atenția celor din jur. Cadranul lor este captivat de literele G împletite, care se potrivesc cu culoarea ceasului din oțel inoxidabil. Ceasul este atașat la încheietură cu o tracțiune din oțel de înaltă calitate. Oferiți-vă un accesoriu care cu siguranță nu va trece neobservat.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru - aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
90
Dimensiune
40 x 48 x 11 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde