Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Heisse & Söhne Alpha 6 70019/80

Codul produsului: hHS046

Heisse & Söhne Alpha 6 70019/80

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Heisse & Söhne .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Heisse & SöhneAlpha 6 70019/8031982.06out_of_stock
Dacă aveți mai mult de un ceas automatic, cu siguranță, nu se poate face fără o targă. Pariați pe cea mai înaltă calitate și de a obține o targă din atelierul de brand tradițional german heiße & Söhne ceasuri până la șase. Exteriorul lor mizează pe o combinație de lemn de culoare închisă masiv, din oțel inoxidabil și sticlă prin care puteți urmări plăcere din mai multe unghiuri. Datorită controlului cu ecran LCD de pe partea de sus a targa poate ajusta numărul de rotații pe zi și direcția de rotație (dreapta, stânga, sau alternativ). LED rândul său , lumina de fundal face ca această piesă cu adevărat ochi-prinderea plus față de casa ta. Tratează-te asistent indispensabil, care va viziona răsfățat în stil.

Brand:

Heisse & Söhne

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
Adaptor - de curent alternativ
Carcas :lemnâ
Numărul de ceasuri mecanice :6 ceasuri mecanice
Greutate :634 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :345x275x215 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 817
de produse
x