Politica de confidențalitate la Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” , sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastrú pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Ajustare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Heisse & Söhne Executiv 70019/03

Codul produsului: hHS027

Heisse & Söhne Executiv 70019/03

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Heisse & Söhne .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Heisse & SöhneExecutiv 70019/036692.40out_of_stock
Ceasuri sunt o completare, fără de care majoritatea dintre noi nu se poate imagina viața. Dacă, de asemenea, sunteți proprietarul mai multor bucăți de elegant, nu trebuie să uitați să le salvați. Cutia din dreapta este un brand ceas de lux proiectat de heiße & Söhne. Exteriorul său este realizat din lemn de stejar pictat pe Quercus de culoare închisă. Datorită capacului său fenestrat aveți întotdeauna o privire de ansamblu a ceea ce pentru a viziona în standul dvs. localizat. Nu piele de căprioară interior poate stoca până la zece ceasuri lui atât de vin și entuziaști adevărați , care să nu fie niciodată în una sau două ceasuri. Poria un supliment, care vă permite să luați comori pe un drum lung.

Brand:

Heisse & Söhne

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Carcas :lemnâ - geam
Capacitatea cutiilor de voiaj  :10 ceasuri 
Greutate :2500 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :330x100x220 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
32 009 de produse în ofertăx