Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Hugo Boss Orange Cape Town 1513454

Codul produsului: hHB705

Hugo Boss Orange Cape Town 1513454Ofertă

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Hugo Boss .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hugo BossOrange Cape Town 15134544251.66out_of_stock

Hugo Boss - un sinonim pentru accesorii elegante , care se bucură de milioane de domni din întreaga lume. Damnat-le atât tu cât și fixați colecția ceas de mână de petrecere a timpului liber Orange. După cum sugerează denumirea în sine deja, ceasul este decorat cu detalii rafinate portocaliu - ručičce și anume instantanee, logo - ul și coroana. Ceasul cu care vă confruntați la prima vedere, cu un "speckling" moale datorită indicilor semnificativi, cifrele și mâinile sunt întotdeauna perfect din nou, veți vedea ora curentă. Cireasa proverbială de pe tort este carcasa din oțel și trageți decorate cu acoperire PVD mai închisă. Se decoreaza cu accesoriu pentru orice ocazie.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Hugo Boss.

Brand:

Hugo Boss

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - Acoperire PVD
Curea :oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării :argintie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :46x50x12,5 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 818
de produse
x