Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Grand Diver 27610

Brand: Invicta
Grand Diver de la Invicta este perfect pentru toți bărbații cărora le place sporturile nautice și doresc să se împodobească cu un accesoriu elegant. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima… Descriere și parametrii

Descriere

Grand Diver de la Invicta este perfect pentru toți bărbații cărora le place sporturile nautice și doresc să se împodobească cu un accesoriu elegant. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu mâini și indici distinctivi cu un strat luminiscent care asigură o lizibilitate perfectă chiar și în vizibilitate slabă. Carcasa și tracțiunea sunt fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Dacă ai avut vreodată un ceas Invicta pe mână, nu vei fi surprins de greutatea sa masivă pe care o simți cu adevărat pe încheietura mâinii. Cel mai mare avantaj al acestui model este rezistența la apă de până la 300 de metri, datorită căreia te poți scufunda cu ceasul tău. Desigur, există o coroană cu șurub - nu se întâmplă niciodată să deranjezi sub apă și să lași apa să intre. Ceasul este alimentat de o mișcare automată care se întinde cu fiecare mișcare a mâinii. Pariați pe un supliment care va deveni un însoțitor indispensabil pentru aventura voastră.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
300 m - scufundare
Dimensiune
47 x 57 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră cu lupă
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde