Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Reserve Bolt 24442

Brand: Invicta
Ceasurile Invicta sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc stilul marinar. Cadranul lor de aur este decorat cu trei cronografii cu funcție de cronometru și ceas de 24 de ore, precum și caseta… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Invicta sunt perfecte pentru toți bărbații care iubesc stilul marinar. Cadranul lor de aur este decorat cu trei cronografii cu funcție de cronometru și ceas de 24 de ore, precum și caseta de date necesară. Carcasa masivă din oțel inoxidabil aurit împodobește firul de design, conferindu-i un aspect izbitor. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele neagră cu o cusătură care se observă. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Tratează-te cu un supliment care va deveni o parte indispensabilă a aventurilor tale de vară.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
110
Dimensiune
52 x 60 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde