Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Logo JC1L007M0085

Brand: Just Cavalli Cod: hJC452

Descriere

Fie că optați pentru o rochie teaca sau blugi rupți cu un tricou confortabil, cu ceasurile Just Cavalli încheietura mâinii va întotdeauna incredibil de chic. negru lor formați la prima vedere , cu logo - ul său de brand distinctiv în aur contrastante. Cu siguranță te iubesc și negru din Milano scoate din oțel inoxidabil, care se adaptează la circumferința de încheietura mâinii , fără scurtarea. Paria pe un accesoriu de lux, care este doar atât de plictisitoare.

Observații

Ceasul se livrează în Just Cavallicutia originală Just Cavalli.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
34 x 38 x 9 mm
Brand: Just Cavalli

Just Cavalli este un brand de moda din lume la scară mondială și este numit după celebrul designer de moda Roberto Cavalli, care în ultimii ani a devenit icoana pentru extravaganță și originalitate. Acestea sunt ceas, care atrag în mod clar atenția fie în termeni de tratament, precum și originalitatea și ineditul vizuală. Printre produsele sale se numără în afară de ceasuri, îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, de asemenea, parfumuri și chic bijuterii.

Citeste articolul despre brand Just Cavalli în orologera revista!

Just Cavalli
zile
:
ore
:
minute
:
secunde