Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Divine LC202

Brand: JVD Cod: hJV157

Descriere

O colecție de ceasuri fermecătoare de la branduri JVD Lacerta´ll dragoste pentru designul lor blând și curat. Carcasa din oțel este prevăzută cu pietre, care conferă ceasului strălucire. Ceasul de precizie Ronda 775 are grijă de ceas. Cristal de safir de calitate protejează cadranul cu data de zgârieturi. Ceasul este tăiat devenind versiunea bicolor din oțel, care este, de asemenea, decorată cu pietre . Obțineți un supliment care vă va face fermecător.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 775
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
zircon
Dimensiune
36 x 40 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: JVD

Marca JVD (Jasněna Vláhová Design) a fost înființată în 1994 în orașul Nové Město nad Metují. JVD oferă o gamă completă de ceasuri cu accent pe calitatea procesării și designul original.

Printre cele mai cunoscute grade sunt JVD Kids, unde le pasă de design. Scopul este de a face copiii să se distreze la timp într-un mod distractiv și să facă ceasul să poată fi citit.
Cealaltă perlă este cu siguranță gama JVD Seaplane, care oferă un ceas extrem de durabil, care nu va face nimic.
Seria JVD Architect merită de asemenea menționată . JVD include, de asemenea, colecții extinse de ceasuri de perete și alarme. În 2012, s-au creat o serie de ore și ceasuri de alarmă, inspirată liber de peisajul rural francez, cu schița caracteristică a cocoșului în semn și denumirea JVD À La Campagne .

Marca JVD este în continuă creștere și poate fi găsită pe mai multe rafturi și dincolo de Republica Cehă.

JVD
zile
:
ore
:
minute
:
secunde