Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sunday Rose Fashion ROYAL GOLD SET

Brand: JVD
Dacă sunteți în căutarea unui cadou sub copac, care va mulțumi cu siguranță oricărei femei, pariați pe o sută de ceasuri și brățări de mărgele marca cehă JVD. Carcasa din oțel aurit urmează cureaua… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui cadou sub copac, care va mulțumi cu siguranță oricărei femei, pariați pe o sută de ceasuri și brățări de mărgele marca cehă JVD. Carcasa din oțel aurit urmează cureaua din piele autentică, care este confortabilă de purtat. Fața de ceas alb dă o impresie foarte clară - este decorată doar cu mâini aurite cu indexuri simple. Depinde de tine dacă porți ceasul împreună cu brățara cu margele sau separat. Decorați cu accesorii JVD și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Valoarea brățării cu margele duble - 740 CZK

Duminica Trandafir - 1980 Kč.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2035
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 48 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde