Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

K4N21646

Brand: Calvin Klein
Celebrul ceas Calvin Klein este unul dintre cele mai populare accesorii vestimentare. Acest ceas este inconfundabil datorită carcasei placate cu aur și cursei acoperite cu PVD , ceea ce conferă… Descriere și parametrii

Descriere

Celebrul ceas Calvin Klein este unul dintre cele mai populare accesorii vestimentare. Acest ceas este inconfundabil datorită carcasei placate cu aur și cursei acoperite cu PVD, ceea ce conferă ceasului un aspect luxos. Cadranul minimalist este decorat cu ștampila dată pe a treia poziție. Decorați cu acest accesoriu frumos care vă va lumina.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 40 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde