Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Curea de oțel stil milanez Gold 18 mm A1000-0575

Brand: Kronaby
Conected watch Kronaby suedeze creează dependență.  Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul mobil. Dacă, sunteți dependenți de ceasul… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Conected watch Kronaby suedeze creează dependență.  Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul mobil. Dacă, sunteți dependenți de ceasul Kronaby, nu trebuie să vă lipsească din echipament o brățară de rezervă, care oferă instantaneu o nouă imagine ceasului. Brățara de înaltă calitate din oțel inoxidabil are un aspect elegant . Acest tip de accident vascular cerebral este de altfel se potrivesc orice încheietura mâinii, fără a fi nevoie de contracție de specialitate. Oferiți-i o nouă imagine ceasului Kronaby.

Spoturi

Brățara se potrivește cu carcasa ceasurilor Kronaby cu un diametru de 38 mm.

Aici puteți citi un articol despre ceasurile Kronaby în revista Panorama secolului 21.

Parametrii

Povrchová úprava - spona
Acoperire PVD
Spona - materiál
oțel
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde