Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L15847/1

Brand: Lotus Cod: hLT937

Descriere

Fie că optați pentru un costum formale sau ceva mai confortabil, brand -ul de ceas proiectat de Lotus tinuta ta este întotdeauna completează perfect. Ea își datorează designul său celostříbrnému. Fața de ceas are trei cronograf cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, sunt de asemenea necesare dater. Incheieturilor capsate ceas de tracțiune calitate din oțel inoxidabil. Răsfățați-vă cu un accesoriu care nu te lasă în jos.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
145
Dimensiune
42 x 50 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde