Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady Chronograph 10216 37R APR1

Ceasul lui Claude Bernard este o completare perfectă pentru toate doamnele care se bucură de cea mai înaltă calitate posibilă. Lăsați-vă să fiți încântați de o combinație de cadre albă într-un caz… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul lui Claude Bernard este o completare perfectă pentru toate doamnele care se bucură de cea mai înaltă calitate posibilă. Lăsați-vă să fiți încântați de o combinație de cadre albă într-un caz auriu roz-auriu. Cadranul oferă o vedere a trei cronografe cu o funcție de cronometru cu precizie de 1/1 secundă. Există, de asemenea, o prezentare de ansamblu și ansamblul perfect închide cristalele Swarovski la poziția indicelui. Toate acestea sunt acoperite cu sticlă de safir, care își păstrează strălucirea unică timp de mulți ani. Bucurați-vă de lux sub forma ceasului lui Claude Bernard și fiți în permanență al tău.

Observații

Ceasul se livrează în Claude Bernardcutia originală Claude Bernard.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
cristale Swarovski
Dimensiune
35 x 35 x 9 mm

Funcție

Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile