Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06695.650

Brand: Lee Cooper
Ai în garderoba ta blugi de înaltă calitate de la legendarul Lee Cooper ? Ești un fan al modei din denim care îți aduce liniște sufletească și libertate? Acum îți poți aduce aspectul la viață cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ai în garderoba ta blugi de înaltă calitate de la legendarul Lee Cooper ? Ești un fan al modei din denim care îți aduce liniște sufletească și libertate? Acum îți poți aduce aspectul la viață cu ceasul Lee Cooper . Datorită designului negru, se potrivește aproape oricărei ținute. Fața lor ușor de citit te va atrage cu mâinile cu indici în aur roz. Carcasa este realizată dintr-un supermetal de înaltă calitate, împingerea lui Milan din metalul de bază. Tratează-te la ceasuri care vor deveni însoțitorul tău indispensabil.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - metal comun
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
90
Dimensiune
43 x 51 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde