Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06701.320

Brand: Lee Cooper
Ceasurile de la moda Lee Cooper sintonizează perfect ținuta liberă și formală. Cadranul cu model argintiu prezintă pietre strălucitoare care creează reflexe magice cu fiecare mișcare a mâinii, indici… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la moda Lee Cooper sintonizează perfect ținuta liberă și formală. Cadranul cu model argintiu prezintă pietre strălucitoare care creează reflexe magice cu fiecare mișcare a mâinii, indici romani și mâini elegante. Carcasa este realizată din supermetal de înaltă calitate. Adu-ți ținuta la viață cu ajutorul complementului care te va distra.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal
Curea
metal comun
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
70
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde