Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06795.330

Brand: Lee Cooper
Căutați un ceas care se potrivește aproape oricărei ținute de agrement? Atunci nu trebuie să ratați ceasul de modă Lee Cooper . Cadran ușor de citit decorat cu mâini simple, cu indexuri. Carcasa… Descriere și parametrii

Descriere

Căutați un ceas care se potrivește aproape oricărei ținute de agrement? Atunci nu trebuie să ratați ceasul de modă Lee Cooper . Cadran ușor de citit decorat cu mâini simple, cu indexuri. Carcasa perfect supermetală urmărește mișcarea perfect adaptabilă din Milano . Tratează-te la ceasuri care nu te vor dezamăgi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal
Curea
metal comun
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
80
Dimensiune
34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde