Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06815.350

Brand: Lee Cooper
Ai blugi din legendarul Lee Cooper în garderoba ta? Acum puteți adăuga un ceas elegant . Fața lor de ceas negru atrage la prima vedere cu mâini de argint și indici îngustați. Carcasa supermetală și… Descriere și parametrii

Descriere

Ai blugi din legendarul Lee Cooper în garderoba ta? Acum puteți adăuga un ceas elegant . Fața lor de ceas negru atrage la prima vedere cu mâini de argint și indici îngustați. Carcasa supermetală și mișcarea perfect adaptabilă din Milano oferă acestui accesoriu o aură de lux și atemporalitate. Tratează-te cu ceasuri care subliniază perfect ținuta ta formală și de agrement.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal
Curea
metal comun - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
60
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde