Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dancing Slim TLJ1346

Brand: Liu.Jo
Ceasul original pentru doamne Liu.Jo în design placat cu aur din oțel impresionează prin caracterul lor neobișnuit, designul original și carcasa subțire. Pietrele de dans se mișcă în jurul cadranului… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul original pentru doamne Liu.Jo în design placat cu aur din oțel impresionează prin caracterul lor neobișnuit, designul original și carcasa subțire. Pietrele de dans se mișcă în jurul cadranului și creează un efect foarte frumos. Merită menționat cadranul alb neted, care are și pietre strălucitoare sub formă de indici. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii folosind o lovitură magnetică Milan care se adaptează oricărei încheieturi. Decorați cu accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea.

Observații

Ceasul se livrează în Liu.Jocutia originală Liu.Jo.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde