Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Liu.Jo Sprint Giallo TLJ1153

Codul produsului: hLJ201

Liu.Jo Sprint Giallo TLJ1153

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Liu.Jo .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Liu.JoSprint Giallo TLJ11531784.96out_of_stock
Jucăușenie, puritate și eleganță sportivă. Totul duhnește de Sprint ceas de la atelierul de modă marca italiană Liu.Jo . husă lor decorat cu o ramă neagră și curea împreună pentru a forma o unitate compactă care va face complet pentru brățară sport. Categoric place materialul folosit - silicon este foarte placut la atingere si rezistent la deteriorare datorită proprietăților sale anti-alergice potrivite chiar și pentru doamne cele mai sensibile. culoare galben strălucitor vă va da flerul, și este , prin urmare , un complement perfect pentru tinuta de vara. Se decoreaza cu ceasuri care cu siguranță, nimeni nu poate trece cu vederea.

Brand:

Liu Jo

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - silicon - parțial cu acoperire PVD
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :galben
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :36x36 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x