Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Princess TLJ898

Brand: Liu.Jo Cod: hLJ146

Descriere

Fiecare femeie are nevoie de unul la un moment dat să strălucească. Uita - te la marca atelierului Liu.Jo face cu o adevărată prințesă. Arata foarte finisaj cu argint elegant pe încheietura mâinii, cea mai mare bijuterie este cu siguranță păsuit cu cristale transparente, pe care fiecare gest sclipește orbitor. Fața blândă căptușite cu cifre romane, perimetrul interior este decorat cu numele de marcă. Fie că optați pentru o rochie de tricou de vară sau de petrecere a timpului liber, vei fi întotdeauna perfect.

Observații

Ceasul se livrează în Liu.Jocutia originală Liu.Jo.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
37 x 41 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Liu.Jo

Italian de moda marca Liu.Jo a fost infiintata in 1995 ca o mica fabrica de textile. Astăzi, acesta este unul dintre cele mai prestigioase branduri de moda, care se mișcă în lumea modei, bijuterii și ceasuri. Ceasuri Liu.Jo design original

remarcabil și originalitate.

Liu.Jo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde