Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

147RDR3-RCAMEL20

Brand: LLARSEN
Ceasurile de la marca daneză LLarsen sunt accesoriile potrivite pentru ocazia vacanței și de zi cu zi. La prima vedere, vei fi atras de un cadran clasic într-un albastru închis plăcut acoperit cu un… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile de la marca daneză LLarsen sunt accesoriile potrivite pentru ocazia vacanței și de zi cu zi. La prima vedere, vei fi atras de un cadran clasic într-un albastru închis plăcut acoperit cu un cristal de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și chiar și după ani de purtare, păstrează o strălucire strălucitoare. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din piele de coniac maro, care conferă întregului aspect inconfundabil. Răsfățați-vă cu calitatea scandinavă și fiți mereu cochete.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 44 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde