Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Helena 137GWG3-GOCEAN18

Brand: LLARSEN
Marca daneză LLarsen vă va încânta prin designul său curat și atemporal, ceea ce îl face o potrivire perfectă pentru orice ocazie. Fața de ceas alb este decorată cu o secundă excentrică, mâini simple… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Marca daneză LLarsen vă va încânta prin designul său curat și atemporal, ceea ce îl face o potrivire perfectă pentru orice ocazie. Fața de ceas alb este decorată cu o secundă excentrică, mâini simple, indexuri și un marcaj de date la poziția trei. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele de înaltă calitate, într-o culoare plăcută albastru-verde, care împreună cu carcasa din oțel aurit formează un întreg perfect. Pariați pe calitatea nordică care nu vă va dezamăgi.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 39 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde