Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Josephine 144SYS3-MS3-18

Brand: LLARSEN
Ceasul danez LLarsen este tovarășul perfect oriunde te duci. Se potriveste perfect tinutelor atat de formale, cat si de agrement. La prima vedere, vei fi atras de un cadran de aur cu o mâna a doua… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasul danez LLarsen este tovarășul perfect oriunde te duci. Se potriveste perfect tinutelor atat de formale, cat si de agrement. La prima vedere, vei fi atras de un cadran de aur cu o mâna a doua excentrică. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care este încă la fel de strălucitor chiar și după ani. Cazul urmează mișcarea din Milano, care se adaptează întotdeauna perfect formei mâinii tale. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te la ceasuri care nu te vor dezamăgi.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
37 x 41 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde