Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

R2303NX9

Brand: Lorus
Indiferent dacă mergi la drumeție la munte sau la vârtej în marele oraș, ceasurile Lorus vor fi întotdeauna cel mai bun însoțitor al tău. Ecranul lor digital mare, pe care îl puteți lumina iluminat… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă mergi la drumeție la munte sau la vârtej în marele oraș, ceasurile Lorus vor fi întotdeauna cel mai bun însoțitor al tău. Ecranul lor digital mare, pe care îl puteți lumina iluminat dacă este necesar, vă oferă o lizibilitate perfectă. Acesta vă va oferi informații nu numai despre ora curentă, ci și despre data, ziua săptămânii și luna, veți folosi cu siguranță funcția cronometru - atât clasică, cât și numărătoare inversă.
Dar cea mai marcantă caracteristică este cu siguranță carcasa din oțel, urmată de o curea din silicon portocaliu, care este incredibil de plăcută la atingere și care durează mult timp ca nou. Impermeabil până la 10 ATM-uri va încânta, permițându-vă să înotați cu ceasul. Bucurați-vă de ceasul lor Lorus și nu veți regreta.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
oranj
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 54 mm

Funcție

Alte
iluminat - ceas dual - 1224 regim orar
Iluminare
iluminare electrică
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde