Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

RG282QX9

Brand: Lorus
Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu elegant pentru ținuta dvs., atunci ceasul Lorus femei este alegerea potrivită. La prima vedere carcasa aurită roz din oțel inoxidabil de înaltă calitate este… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu elegant pentru ținuta dvs., atunci ceasul Lorus femei este alegerea potrivită. La prima vedere carcasa aurită roz din oțel inoxidabil de înaltă calitate este conectată cu o curea de piele. Cadranul este decorat cu pietre strălucitoare și mâini elegante . Beneficiați de acest ceas care se potrivește perfect și vă ajută perfect aspectul.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 34 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde