Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

RH903GX9

Brand: Lorus Cod: hLO1587

Descriere

Omul modern este în mod inerent accesorii elegant. Nu - i sau uitați și fixați ceasuri încheietura mâinii bărbați Lorus. cadran alb cu un model vertical împodobit cu mâinile luminescente distincte și numere mari, albastre, care fac timp intotdeauna perfect lizibil, aceeași nuanță este , de asemenea , mândru de carcasă din oțel rama împodobită. masiv atac cerebral din oțel inoxidabil se uită la încheietura mâinii aprecia cu adevărat elegant , cu siguranță , rezistent la 100 de metri de apă, mulțumită căruia nu trebuie să ia de pe ceas sau atunci când scufundări. Dă-tinuta ta oomph drept cu un accesoriu elegant.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
130
Dimensiune
45 x 54 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Brand: Lorus

Lorus este unul dintre brandurile producătorului de renume mondial Seiko Watch Co., care produce, de asemenea, ceasuri Pulsar și Seiko. Lorus început de vânzare în Europa r. 1982, imediat după intrarea pe piața europeană, oferind nu numai modele accesibile, dar, de asemenea proiectarea și calitatea manopera rafinat. Cele indiscutabile ceasuri avantaj al acestui brand este fundalul societății-mamă Seiko Watch Co., care oferă un suport tehnologic important. Poate de aceea, în actuala colectie de ceasuri modele Lorus cu cinetică de lichidare. Pe lângă inovațiile produse de Lorus și standardul tipurile deja dovedit, cum ar fi. ceasuri alimentate solar, ceasuri digitale, ceasuri cu dubla afișare, dar, de asemenea ceas cu alarmă și cronograf.

Lorus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde