Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L18166 / 1

Brand: Lotus Cod: hLT856

Descriere

Albastru este bun - este același lucru vechi. Decora cu această nuanță fără vârstă și tu și fixați marca ceas de mână proiectat de Lotus. Fața lor strălucitoare se bazează pe un design clasic, cu mâinile albastre lungi și indexurile. Albastru de asemenea, are o carcasă din oțel și curea din piele chiar și cu model. Adu-accesoriul costum pe care nu te lasă în jos.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
55
Dimensiune
42 x 50 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde