Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

LW20 Philip Gold 120GBNN

Brand: Lars Larsen Cod: hLL055

Descriere

Lux și eleganță vesel jucăuș - care combină ceasurile proiectate de scandinavă marca Lars Larsen . Cazul lor a făcut din oțel inoxidabil de înaltă calitate este placat cu aur galben, de culoare aurie și se mândrește cu mâinile și indicii de pe cadran de argint clasic. Caracteristica cea mai proeminentă este cu siguranță curea textil rezistent într - o frumoasă combinație roșu-albastru-alb, care atrage mulți iubitori de accesorii atemporale. sticlă de safir care acoperă cadranul este rezistent la zgârieturi și, spre deosebire de sticlă minerală nu va fi niciodată galben. Se încadrează în dragoste cu calitatea marcajului elvețian fabricat și să fie șic în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Lars Larsencutia originală Lars Larsen.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 46 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Brand: Lars Larsen

Lars Larsen - ceasuri cu stil

Lars Larsen este un brand ceas care vine din îndepărtata Scandinavia. Ceasuri excelează în manopera de calitate, sunt foarte neobișnuite și distinctiv. Daca esti pasionat de ceasuri de lux într - un design exclusiv, aceasta va apela cu siguranță la un producător danez de ceasuri.

Ceasuri de marinar celebru

În același brand - fondat marinarul Lars Larsen. În primul rând, a lucrat ca un pescar, iar mai târziu a devenit un marinar și căpitan. Marea era viața lui, și doar să semneze marea este reflectată în fiecare colecție de aceste ceasuri. Orologerie Lars Larsen caută inspirație în artă, muzică și film. Caracterul folosit de haina regală de arme din Danemarca.

selecție largă pentru toată lumea

Portofoliul brandului Lars Larsen este ceva pentru toată lumea. de brand danez vine la ceasuri pentru femei și pentru bărbați într - un design de lux. Modelele sunt proiectate în jos la cel mai mic detaliu, există , de asemenea , o funcție practică. Lars Larsen în colecțiile lor combină versiunea sportivă, dar , de asemenea , modele sociale și de ceas pentru uzura de zi cu zi. Acesta utilizează cele mai bune materiale , cum ar fi pielea, din oțel inoxidabil cu aur.

Lars Larsen
zile
:
ore
:
minute
:
secunde