loading

Zeppelin LZ 126 Los Angeles 8644-2

Codul produsului: hZP059

Zeppelin LZ 126 Los Angeles 8644-2

  Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
  Preț:1 447 lei

  Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
  ZeppelinLZ 126 Los Angeles 8644-27994.68In stock
  Zeppelin LZ 126 a fost primul dirijabilul de pasageri pentru zborurile pe distanțe lungi. De la Friedrichshafen la New York, în 1924, a fost nevoie de doar 81 de ore, ceea ce a fost un record de viteză absolută. Noua noastră linie de ceasuri LZ 126 a fost plătită acest mare eveniment, care include atât abilitățile tehnice și de eleganță elegant - la fel ca tizul său.

   

  Ceasuri sunt realizate dintr-o combinație de carcasă din oțel și curea din piele neagră cu cusături de lumină. cadran negru cu elemente kontrastími situate sub sticlă minerală întărită. Din cauza impermeabilizare 50 de metri nu vă faceți griji cu privire la contactul cu apa nu este normal, la care aparțin de exemplu , spălarea mâinilor sau duș. Pentru caracteristici vă rugăm să dater clare sau ora duală.

  Brand:

  Zeppelin

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :1 cronograf
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :oțel
  Curea :piele
  Culoarea curelei/brățării :Negru
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
  Greutate :73 g
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :42x46x11 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  Datieră
  Alte :ceas dual

  Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Zeppelin LZ 126 Los Angeles 8644-2
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Alegeți din 31 820
  de produse
  x
  Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
  Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
  OK
  prvni