Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Marathon T5K423

Brand: Timex
Dacă trăiești un stil de viață activ? Atunci nu ar fi dor de la încheietura mâinii ceas de brand proiectat de Marathon Timex . Fața lor, chiar mai masiv teaca de culoare roșie decorate cu detalii… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă trăiești un stil de viață activ? Atunci nu ar fi dor de la încheietura mâinii ceas de brand proiectat de Marathon Timex . Fața lor, chiar mai masiv teaca de culoare roșie decorate cu detalii rafinate care dau un aspect nepřehlédnutelý întreg. Încheietura ceasuri curea din cauciuc sport tighelite, care rezistă la apă și transpirație. Afișaj digital care posedă mai multe funcții sunt ușor de citit, în plus poate fi cu iluminare din spate complet zona de iluminat Indiglo. Pariați pe suplimentul, care va deveni un companion indispensabil pentru activitatile tale de zi cu zi.

caracteristici:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
  • Alarma: alarma de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • Ora duală permite afișarea simultană a doua oară. Funcția ideal pentru toți călătorii pasionați și cei care au un iubit în străinătate.
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
50
Dimensiune
46 x 54 x 19 mm

Funcție

Alte
iluminat - ceas dual
Iluminare
Indiglo
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde