Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Mens Dress DELANCY W0870G2

Brand: Guess Cod: hGU393

Descriere

Fie că optați pentru un costum, camasa petrecere a timpului liber sau jacheta din piele, ceas atelier Ghici stilul tău completează perfect. se confruntă cu ceas de argint este aliniat în cifre romane de aur roz, cu siguranță vă veți bucura și patru ciferníčky multifuncțională cu data, 24 ore ciferníčku și indicatori de fază luna neobișnuite. Incheieturilor ceas capsate curea din piele neagră cu model de crocodil. Întreg este încununat cu aur roz carcasă din oțel inoxidabil. Dă-tinuta ta oomph drept și să fie întotdeauna domn dreapta.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
44 x 52 x 11 mm

Funcție

Alte
fazele lunii - cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Brand: Guess

Guess marca a fost fondat în 1981 de frații Marcianovými care a vrut să combine stilul american cu cultura franceză. Că au reușit și de produse de marcă sunt Guess vândute la nivel mondial.
Guess nu oferă doar îmbrăcăminte, modă, accesorii, ceasuri de mână, precum și bijuterii și parfumuri.

Promulgată sunt Ghici principal ceasuri care afară pentru aspectul lor elegant, dar tineresc. Ceasuri Guess sunt întotdeauna concepute pentru a fi "în" și în conformitate cu moda actuală.

Guess
zile
:
ore
:
minute
:
secunde