Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cosmos Ocean

Brand: Millner
Ceasurile Millner sunt caracterizate de un design atemporal și un preț accesibil. Oceanul Cosmos va fi fixat de mișcarea Milanului , care este populară pentru adaptabilitatea sa. Se adaptează perfect… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile Millner sunt caracterizate de un design atemporal și un preț accesibil. Oceanul Cosmos va fi fixat de mișcarea Milanului, care este populară pentru adaptabilitatea sa. Se adaptează perfect la fiecare încheietură fără a fi nevoie de scurtare profesională. Acest accesoriu vestimentar completează perfect ținuta ta.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
15 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde