Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MTP-1183A-7BEF

Brand: Casio
Un clasic orologiu nu va iesi din moda. Se merge bine cu orice tinuta si purtatorului nu dezamăgi. Nu - i sau uitați și fixați modelul încheietura mâinii devenind atelierul brand -ului tradițional… Descriere și parametrii

Descriere

Un clasic orologiu nu va iesi din moda. Se merge bine cu orice tinuta si purtatorului nu dezamăgi. Nu - i sau uitați și fixați modelul încheietura mâinii devenind atelierul brand -ului tradițional Casio . Fața lor este decorat cu numere care pot fi citite luminoase, există, de asemenea, dater necesare. În spiritul clasic poartă, de asemenea, manșonul și forța de tracțiune din oțel inoxidabil. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
86
Dimensiune
39 x 42 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde